Webshop: fine art wildlife prints

Hier kunt u unieke fine art prints aanschaffen uit een fraaie collectie beelden, waarvan sommigen in een gelimiteerde oplage. Deze fine art prints zijn een hoogwaardig presentatie alternatief en zouden in een museum of galerie niet misstaan. Ze zorgen voor een prachtige verfraaing van ieder interieur of kantoor.

Deze prints worden geprint op twee typen fine art papier van het bekende Hahnemühle: German Etching mat papier, en Fine Art Baryta met een lichte zijdeglans. Beide papiersoorten hebben een prachtige fijne structuur. De prints worden met de meest recente en hoogwaardige inkjet technologie geprint en met de hand afgewerkt door een lokaal vaklab (welke door Hahnemühle als Certified Studio is geregistreerd). Gelimiteerde prints worden met een uniek nummer bij Hahnemühle geregistreerd, en geleverd met een certificaat met daarop de details en nummering van de print.

Van alle prints wordt 20% van de netto opbrengst gedoneerd aan Stichting SPOTS, die zich inzet voor de grote katten in Afrika. Het project wat momenteel wordt gesteund is dat van Africat North die helpt de ‘free roaming’ wilde leeuwen in het noorden van Namibië te beschermen.

voorbeeld baklijst

fine art mat papier (German Etching)
fine art: zijdeglans
fine art zijdeglans (Baryta Satin)
baklijst vbd
close-up baklijst
close-up dibond
voorbeeld dibond
ophangsysteem dibond

Als optie kunnen de prints in een verdiepte zwarte of witte houten baklijst worden geplaatst (een meer klassieke presentatie), of op 3mm dibond worden gezet welke zwevend op de muur wordt gehangen (een meer moderne presentatie). Niet-gelimiteerde prints zijn daarnaast ook als losse print in koker verkrijgbaar; deze kunt u zelf bij een lokale lijstenmaker laten opplakken en inlijsten. De prints zijn in twee maten beschikbaar. Bij de prints in baklijst is aan de achterzijde een oog voor montage op de muur aanwezig; dibond prints hebben een 16mm ophangprofiel om de print zwevend op de muur te hangen. Een geschikte plug en schroef wordt meegeleverd.

Om te bestellen; klik op een afbeelding of de titel van de print, kies het formaat, afwerking en papier en voeg toe aan uw winkelmandje. Er kan direct met iDeal worden afgerekend. De prijzen zijn inclusief 21% btw en verzending in Nederland; de prints worden met factuur geleverd. Omdat alle prints handwerk zijn, is de levertijd c.a. twee weken.

Wilt u advies, heeft u vragen over afwijkende maten of grotere projecten met meerdere prints, of wilt u een commerciële licentie van digitale beelden aanschaffen, neem dan contact met mij op.

Note to international clients: these prints are available for the Netherlands only due to shipping restrictions. However, it is possible to order an unframed fine art print and have that shipped, so you can find a local business for further framing or finishing. Please contact me at wildlife [at] evertdoorn.nl for more information or a custom quote.